Beste badmintonvriend,
Het nieuwe seizoen is van start gegaan, en al onmiddellijk zijn er voor jullie enkele activiteiten die niet te missen zijn. Hieronder leest u er meer over.
Geniet er alvast van, en neem ook zeker een kijkje op de website.

Geen badminton op vrijdag 16 september
Komende vrijdag, 16 september zal er door omstandigheden geen badminton zijn in de sporthal; vanaf dinsdag 20 september er is uiteraard weer badminton voorzien.

Eigen clubtornooi
Ons eigen clubtornooi gaat door op 9 oktober 2005. Vertel het aan je vrienden en doe zeker zelf mee.
Inschrijven kan via de website !!
Afsluiting van de inschrijvingen: 30 september 2005.
Ook dit jaar richten we een mooie tombola in waarbij mooie prijzen te winnen zijn.
>> Voor meer informatie klik hier ...

Competitie
Op vrijdag 9 september ging de competitie van start en al meteen wist onze ploeg de overwinning naar zich toe te trekken. De volgende ontmoeting vindt plaats op 30 september, tegen Nilston. Je kan onze ploeg steeds volgen en de uitslagen en de verslagen bekijken op onderstaande link.
>> Voor meer informatie klik hier ...

Training
De trainingen voor komend seizoen zullen aanvatten op 23 september om 20.15u.
Daarna zal er elke vrijdag training zijn, behalve op de vrijdagen met competitie.
>> Voor meer informatie klik hier ...

Sponsoring
Ben je zelfstandige of ken je iemand die geïnteresseerd zou zijn in de sponsoring van een club of zou willen meedragen in de prijzen van de tombola op ons jaarlijks tornooi, aarzel niet en neem contact op met een van de bestuursleden van onze club, hij zal er je meer over kunnen vertellen.
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Mail gerust naar Geert De Baets

Wellicht vind je het leuk om via e-mail op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen en de activiteiten van de club en van de aanpassingen op de website. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je gewoon uitschrijven via deze link.

Gelieve geen antwoord te sturen op bovenstaande mail! Voor alle mogelijke vragen verwijzen wij je graag naar onze website. Via diezelfde site kun je altijd contact met ons opnemen.