Beste badmintonvriend,
Als seizoensafsluiter hebben we nog een sportief evenement met daarna een etentje. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.
Geniet er alvast van, en neem ook zeker een kijkje op de website

  Vrijdag 20 Mei geen badminton
Door de komst van Barbara Dex is helaas op vrijdag 20 mei de zaal niet vrij voor badminton; voor één keertje thuisblijven... maar vanaf volgende dinsdag kunnen we weer aan de slag.
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Activiteiten
De eerstvolgende activiteit staat alweer op ons te wachten: op 25 juni is er een kajak met barbecue gepland in de Jachthaven van Eeklo (kajak op, barbecue naast het water liefst). Wil je er bijzijn? Laat dan snel iets weten aan Jean-Pierre. De prijs voor de barbecue bedraagt 9 euro.
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Einde damesploeg
Ook de dames hebben het einde van hun competitie bereikt, en nu stoppen ze er mee; hun resultaat is alles behalve slecht: ze eindigden op een mooie 5de plaats. Proficiat aan alle dames die meespeelden. Volgend seizoen hoeven jullie maar voor 1 ploeg meer te supporteren, onze gemengde ploeg die in 2de provinciale zit.
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Ontmoetingen
De laatste vriendschappelijke ontmoeting voor dit seizoen is reeds bekend: op dinsdag 7 juni komt PSV Brugge met een 10-tal spelers naar Eikenlo. Wij zullen als tegenprestatie begin volgend seizoen naar Brugge gaan. Je wil ook mee? Laat het weten aan Geert De Baets.
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Wedstrijdleider
In augustus organiseert de Vlaamse BadmintonLiga een cursus voor wedstrijdleider. Dit is in het belang van de competities die in liga of hoger gespeeld worden: per wedstrijd (tussen twee ploegen) zal er een wedstrijdleider aangesteld worden.
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Mail gerust naar Geert De Baets

Wellicht vind je het leuk om via e-mail op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen en de activiteiten van de club en van de aanpassingen op de website. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je gewoon uitschrijven via deze link.

Gelieve geen antwoord te sturen op bovenstaande mail! Voor alle mogelijke vragen verwijzen wij je graag naar onze website. Via diezelfde site kun je altijd contact met ons opnemen.