Beste badmintonvriend,
Het badmintonseizoen draait op volle toeren, er zijn heel wat interessante tornooien, zowel voor recreanten als competitiespelers. En onze club doet het zeker niet slecht, zowel in de competitie als op tornooien word er nu en dan al iets gewonnen, lees in deze nieuwsbrief meer hierover.
Geniet alvast van onze nieuwsbrief, en neem zeker een kijkje op de website

  Competitie
In de gemengde competitie is onze club kampioen geworden en zullen ze volgend seizoen dus een reeksje hoger spelen, van 3de provinciale naar 2de. De damescompetitie draait op volle toeren, onze dames doen het niet slecht, en weten zich te handhaven in de 2de Liga.
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Clubfeest
Ook dit jaar geven we met onze club een heus feest, dit jaar mag het al iets meer zijn dan andere jaren, naar aanleiding van het 20 jarig bestaan van de club, Er zijn nu reeds kaarten te verkrijgen !!!
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Vriendschappelijke ontmoeting
Dit seizoen is de club van Maldegem al eens op bezoek geweest, en ook wij zullen binnenkort naar Maldegem gaan. Maar daarvoor is er eerst een ontmoeting gepland met de spelers van 4 Gent, deze ontmoeting zal plaats vinden op donderdag 17 maart, als jij geïnterreseerd bent om mee te gaan laat dan zeker iets weten naar Geert De Baets
>> Voor meer informatie klik hier ...

Wellicht vindt u het leuk om via e-mail op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen en de activiteiten van de club en van de aanpassingen op de website. Mocht dat niet zo zijn, dan kunt u gewoon uitschrijven via deze link.

Gelieve geen antwoord te sturen op bovenstaande mail! Voor alle mogelijke vragen verwijzen wij u graag naar onze website. Via diezelfde site kunt u altijd met ons contact opnemen.