Beste badmintonvriend,
Alweer is een jaar voorbijgevlogen, misschien zonder dat we het goed beseft hebben. En zijn er toch weer enkele hoogtepunten geweest waarbij wij het als club zeker niet slecht gedaan hebben. Enkele van de belangrijkste daaruit vindt u hieronder. Vanwege de club wensen wij iedereen een sportief 2005 zonder al te veel tegenslagen.
Geniet alvast van onze nieuwsbrief, en neem zeker een kijkje op de website

  Competitie
Op 14 januari 2005 is de eerstvolgende competitiewedstrijd van de gemengde ploeg gepland. Onze ploeg heeft inmiddels een mooie voorsprong om straks de titel binnen te halen en dus kampioen te spelen in 3de provinciale. Als onze ploeg de komende vier wedstrijden weet te winnen is de titel binnen. Ook onze dames komen het volgend jaar in actie in de competite, en wel in de liga 2B. In hun eerste wedstrijd zullen zij met Beveren de strijd aanbinden. Laten wij hopen dat onze dames het even goed doen als onze gemengde ploeg.
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Nieuwjaarsreceptie
Ook dit jaar organiseert onze club een nieuwjaarsreceptie, waarop uiteraard iedereen is uitgenodigd. De receptie zal plaatsvinden in de sporthal te Eeklo, op 21 januari 2005. Voor iedereen is een hapje en een drankje voorzien.
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Clubfeest
Later op het jaar, om precies te zijn op 16 april, zal er weer een clubfeest plaatsvinden in het Sparrenhof. Verdere informatie is nu nog niet bekend, maar wij houden u zeker op de hoogte. U kan het alvast boeken in uw agenda !!
>> Voor meer informatie klik hier ...

Wellicht vindt u het leuk om via e-mail op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen en de activiteiten van de club en van de aanpassingen op de website. Mocht dat niet zo zijn, dan kunt u gewoon uitschrijven via deze link.

Gelieve geen antwoord te sturen op bovenstaande mail! Voor alle mogelijke vragen verwijzen wij u graag naar onze website. Via diezelfde site kunt u altijd met ons contact opnemen.