Beste badmintonvriend,
Een prachtig badmintonseizoen is weer ten einde, maar een volgend seizoen staat al om het hoekje te wachten...
Daarom wordt ook onze website voorbereid op het nieuwe seizoen, dus neem zeker en vast daar ook eens een kijkje.

  Prestaties jeugd
Onze jeugdspelers lieten zich het afgelopen seizoen van hun beste kant zien. Maar liefst 10 van onze spelertjes namen 1 of meerdere keren deel aan jeugdcup. Kers op de taart was Bram Christiaens die de provinciale titel wist te bemachtigen. Gedetailleerde uitslagen en enkele verslagen zijn op onze website terug te vinden op deze link ...

  Competitie 2011-2012
Eikenlo zette het voorbije seizoen een puike prestatie neer in de provinciale competitie. Het eerste herenteam en tweede gemengde team konden zich als kampioen kronen in hun reeks en zullen het komende seizoen het beste van zichzelf geven in een hogere reeks. Het eerste gemengde team deed het met een tweede plaats ook helemaal niet slecht. Deze plaats bleek tevens voldoende om ook te stijgen waardoor er volgend seizoen in Liga kan worden aangetreden. Ook het tweede herenteam behaalde de tweede plaats en kwam hierdoor in de play-offs terecht. Zij wonnen de play-offs waardoor ook zij volgend seizoen een provinciale reeks hoger spelen.
Door deze mooie prestaties besloot het bestuur een kampioenenviering te houden. Deze gaat door op zaterdag 22 september.
Meer informatie is terug te vinden op onze website.

  Competitie 2012-2013
Eikenlo kon voor volgend seizoen heel wat nieuwe spelers aantrekken. Dit houdt in dat er 2 nieuwe ploegen worden bijgevormd. Er komt een derde gemengd team en voor het eerst sinds het seizoen 2004-2005, beschikt Eikenlo weer over een damesteam.
>> Voor een overzicht van de teams klik hier ...

  Intern tornooi - Schrijf nu al in voor volgend seizoen!
Ben jij geïnteresseerd om het competitiegehalte in onze club een beetje de lucht in te trekken? Dan is het nu hét moment: we organiseren een intern tornooi dat over heel het seizoen loopt, waar je wedstrijden kan spelen wanneer het je maar uitkomt.
Alle wedstrijden zijn dubbel en worden willekeurig samengesteld, van oneerlijkheid kan dus geen sprake zijn.
Wil je meedoen, mail dan naar Geert De Baets  of Kim Recollecte en stuur je naam, e-mail en geslacht door. Stuur indien mogelijk ook een foto van jezelf mee.
Zodra er genoeg kandidaten zijn worden de wedstrijden gegenereerd en word jij per e-mail verwittigd van je wedstrijd.
Alle verdere informatie over het tornooi kun je vinden op de website.
De ranking van het seizoen 2011-2012 kan je online raadplegen op de website (wel eerst aanmelden) of op het forum.

  Sponsoring
Ben je zelfstandige of ken je iemand die geïnteresseerd zou zijn in de sponsoring van onze club, aarzel niet en neem contact op met een van de bestuursleden, hij zal er je meer over kunnen vertellen.
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Mail gerust naar Geert De Baets

  SponsorsWebsite Geert De Baets.Be

>> Onze sponsors kan je ook altijd hier terug vinden ...

Wellicht vind je het leuk om via e-mail op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen en de activiteiten van de club en van de aanpassingen op de website. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je gewoon uitschrijven via deze link.

Gelieve geen antwoord te sturen op bovenstaande mail! Voor alle mogelijke vragen verwijzen wij je graag naar onze website. Via diezelfde site kun je altijd contact met ons opnemen.