Beste badmintonvriend,
Het einde van het seizoen is alweer nabij, maar voor het einde willen we jullie nog enkele puntjes meegeven waar je alvast kan naar uitkijken.
In deze brief kan je kort terugvinden wat er zo allemaal te wachten staat komend seizoen.
Geniet er nu al van, en neem ook zeker een kijkje op de website.

  Speeldagen
Op vrijdag 30 juni 2006 (volgende vrijdag dus) zal er door omstandigheden geen badminton zijn voor volwassenen, wél voor de jeugd: die worden verwacht om 18.00u in de basketzaal.
Ook op de 1ste en de 13de september 2006 zal er geen badminton zijn.
>> Kijk hier voor de speeltijden ...

  Fietstocht
Op 21 Juli organiseert BC Eikenlo zijn jaarlijkse fietstocht. We fietsen dit jaar in de omgeving van Hamme, ongeveer een 50-tal kilometer.
Na de fietstocht komen we dan bijeen voor een hapje en een drankje in Het Leen.
Voor alle inschrijvingen kun je terecht bij Bernardine
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Eigen clubtornooi
Ons eigen clubtornooi gaat door op 1 oktober 2006. Vertel het aan vrienden, verwanten en kennissen, maar in elk geval zélf mee.
Inschrijven kan via de website !!
Aflsuiting van de inschrijvingen: 22 september 2006.
En ook dit jaar organiseren we een mooie tombola waarin mooie prijzen te winnen zijn.
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Competitie
Onze competitieploeg heeft ook dit jaar de titel veroverd, en stijgt dus weer een trapje: nu naar 1ste provinciale. Wil jij onze competitieploeg op de voet volgen? Kijk dan regelmatig op de competitiepagina voor verslagen van alle wedstrijden, die door onze ploeg worden gespeeld.
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Sponsoring
Ben je zelfstandige of ken je iemand die geďnteresseerd zou zijn in de sponsoring van onze club, aarzel niet en neem contact op met een van de bestuursleden, hij zal er je meer over kunnen vertellen.
Ben je geďnteresseerd of heb je vragen? Mail gerust naar Geert De Baets

  Sponsors


>> Onze sponsors kan je ook altijd hier terug vinden ...

Wellicht vind je het leuk om via e-mail op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen en de activiteiten van de club en van de aanpassingen op de website. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je gewoon uitschrijven via deze link.

Gelieve geen antwoord te sturen op bovenstaande mail! Voor alle mogelijke vragen verwijzen wij je graag naar onze website. Via diezelfde site kun je altijd contact met ons opnemen.