Beste badmintonvriend,
Het einde van het seizoen is dan wel nabij, toch zijn er nog enkele nieuwsberichten...
In deze brief kan je dan ook kort terugvinden wat er nog allemaal op jou te wachten staat dit seizoen.
Geniet er nu al van, en neem ook zeker een kijkje op de website.

  Ardennen
In het weekend van 20 & 21 mei trekt Eikenlo opnieuw met een aantal mensen de Ardennen in voor een prachtig & leuk wandelweekend. Wil jij er ook bij zijn, aarzel dan niet en schrijf je meteen in!
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Competitie
Onze competitieploeg heeft ook dit jaar de titel veroverd, en stijgt dus weer een trapje: nu naar 1ste provinciale. Je kunt alle uitslagen en verslagen bekijken op onderstaande link naar de website.
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Clubfeest
Op 24 juni organiseert de club weer zijn denderend clubfeest. Place to be: de jachthaven van Eeklo. Wil je nog een leuk feestje bouwen als afsluiter van het mooie seizoen, kom dan zeker af!
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Tornooiverslagen
Ook dit seizoen hebben onze spelers in heel wat tornooien gespeeld, en de meeste waren uiterst succesvol voor onze spelers. De verslagen van de meeste tornooien kun je nu ook op de website lezen. Een aanrader!
>> Voor meer informatie klik hier ...

  Sponsoring
Ben je zelfstandige of ken je iemand die geïnteresseerd zou zijn in de sponsoring van onze club, aarzel niet en neem contact op met een van de bestuursleden, hij zal er je meer over kunnen vertellen.
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Mail gerust naar Geert De Baets

  Sponsors

Wellicht vind je het leuk om via e-mail op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen en de activiteiten van de club en van de aanpassingen op de website. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je gewoon uitschrijven via deze link.

Gelieve geen antwoord te sturen op bovenstaande mail! Voor alle mogelijke vragen verwijzen wij je graag naar onze website. Via diezelfde site kun je altijd contact met ons opnemen.